Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2009, 12:03   #11
Matefusz
Guru

Data rejestracji: 10.10.2004
Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Matefusz jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cyrków ciąg dalszy

Dostałem odpowiedź z allegro:

Cytat:
Napisany przez Allegro
Dziękuję za e-mail.

Uprzejmie informuję, iż z posiadanych przeze mnie informacji wynika, że zawiązany przez Pana spór nie został jeszcze zakończony.

W związku z powyższym w celu wyjaśnienia tej kwestii proszę kontaktować się bezpośrednio z Pana Kontrahentem z aukcji.

Proszę również pamiętać, że w momencie zakończenia aukcji między Sprzedającym a Kupującym została zawarta umowa kupna-sprzedaży. Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, Sprzedający powinien dotrzymać jej warunków. W przypadku, gdy Sprzedający złamie warunki zawartej transakcji, będzie Pan miał prawo zgłoszenia tego faktu do odpowiednich organów (sądy powszechne lub wcześniej policja).

Jeżeli próby polubownego załatwienia sprawy nie przyniosą efektu, należy rozważyć możliwość zgłoszenia sprawy na policję. W przypadku podjęcia takiego kroku proszę o kontakt, a udzielę szczegółowych informacji.

Mam nadzieję, że sprawa zakończy się pomyślnie.

Z poważaniem,
Ehh... Zauważyłem, że mają standardową procedurę, tzn standardową odpowiedź na tego typu problemy...