Dyskusja: Nowy zasilacz
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2009, 16:50   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Tak, sam już sporo na ten temat czytałem i problemem jest 'goła' sekcja zasilania. Stąd już zamówiłem radiatorki i chcę je tam zamontować (tylko coś nie chcą przyjść..). O problemach z automatyczną regulacją wentylatora też słyszałem, ale z przegrzewaniem rdzenia generalnie nie ma problemów. Tak, jak mówiłem, mam nieźle chłodzoną obudowę i nawet na 20-30% obrotów wentylator sobie radzi. Utrzymuję go na 50 i tak jest dla mnie optymalnie. Już większym problemem mogłyby być pamięci, które również nie są bezpośrednio chłodzone, ale one znajdują się przy wentylatorze i trudno byłoby tam cokolwiek na nie założyć. Ale zakładam, że wentylator przy okazji trochę też je chłodzi.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post