Dyskusja: Jaki monitor LCD ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2009, 14:47   #1214
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
A może S-IPS?

Fajny monitorek Dell'a do wyrwania za niecałe 1300zł (Allegro)
Z Dell'ami bym uważał. Mam trochę uraz, bo jak wybierałem monitor, to prawie się naciąłem na taki, co to też był niby na świetnej matrycy i w ogóle, ale po dokładniejszym przyjrzeniu okazywało się, że to zwykłe TN i to na dodatek nienajlepsze. Oczywiście sprzedawany był wszędzie jako S-PVA.

Co do pytania, to ja polecę Gateway'a FPD2185W, lub jego 'większego brata' (nie pamiętam symbolu, ale z tej samej serii). Poczytaj najpierw na forum, bo jest to spora lektura, ale generalnie jak dobrze trafisz (a może zminimalizować ryzyko zamawiając w sprawdzonych sklepach) to jest to monitor zdecydowanie wart uwagi. Głównie ze względu na jakość obrazu, możliwości i regulację fizyczną.

Wielkość 22'' (21,6 dokładnie), cena pół roku temu wynosiła 999 złotych, teraz może trochę więcej ze względu na kurs złotego.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post