Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2009, 19:29   #9094
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pare dni temu czytalem autoswiat czy jakas inna gazete motoryzacyjna
byl bardzo dlugi art o lpg w roznych typach silnikow o ewentyalnych komplikacjach
na pewno numer ten dostepny jest w pewnych archiwum online jezeli chcesz sprawdzic

swoja droga slyszalem pewne steiwrdzenie na temat instlacji: nie wazne czy silnik benzynowy, diesla, czy instalacja - koszt kilometra pozostaje ten sam - roznica ceny paliwa wyrownuje sie w kosztach napraw i przegladow

edit:
a sonda lambda? ja raz tak mialem - awaria sondy daje objawy falowania obrotow (a lpg ja uszkadza)

a wracajac do tematu:

Pentax oddal mi ***163;50 od ceny aparatu

Ostatnio zmieniany przez nimal : 22.04.2009 o godz. 19:37
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post