Panowie, napiszę w tym wątku, bo nie chcę zaczynać kolejnego pt jakiego dostawcę wybrać. Otóż w tym miesiącu kończy mi się*umowa z TPSA na internet dsl. Internet dzieliliśmy z sąsiadami do tej pory, jednak większość doszła do wniosku, że lepiej będzie jak każdy założy sobie oddzielnie net. I tu mam dylemat. Korzystałem z takiego rozwiązania przez 4 lata i za bardzo nie wiem jak to jest z jakością i szybkością netu u innych dostawców. Z TPSA nie miałem problemu. Przez 4 lata nie było żadnej awarii itp. Wszystko śmigało tak jak należy. No a teraz trzeba wybrać. Mieszkam w Warszawie, dzielnica Mokotów. W tej chwili mam 4 opcje:
ASTER
Multimedia
TPSA i neostrada (o nie... ;/ iDSL od nich jest bdb ale tez bardzo drogi ;/ więc odpada na jedną osobę.. )
Netia
Słyszałem o sieci SPRAY, ofertę mają nawet fajną, bo za 120 zł ma się symetryczne 6 mb, tylko nie wiem jak to jest z ich zasięgiem. Co wybrać? nie kryję, że wolałbym te 6/6 mb od Spray, ale też nie chcę iść w ciemno, może jest tu na forum ktoś kto korzysta z ich usług?
Decyzję muszę podjąć do końca miesiąca, co by za długo nie pozostawać odłączonym od internetu