Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2009, 09:51   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
za Wasza rada zakupilem ten wynalazek:
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...ka_turystyczna

spelnia wszystkie moje wymagania, jest wyjatkowo tania i ma 3 lata gwarancji
ponoc bez najmniejszych problemow wymieniaja na nowy sprzet w przypadku reklamacji w Lidlu - mam nadzieje, ze nie bede musial tego sprawdzac

wstepne testy - chlodzi jak glupia - z lidla do domu jechalem 15 minut (korki) i pieknie zadzialala

oba kable sie chowaja w obudowie co jest bardzo wygodne

testy bojowe w czasie dlugiego weekendu
mam nadzieje, ze do tego czasu dojdzie zamowieony rozdzielacz 12V (za 5,49$ z przesylka w Chin wynalazek rozdzielajacy na 3x12V plus jedno USB 5V) - opinie na necie pozytywne
rozdzielacz potrzebny z uwagi na ciagle kozystanie w czasie dluzszych wyjazdow z nawigacji
dodatkowe gniazda zawsze sie przydadza, jak trzeba bedzie aparat/telefon podladowac
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post