Witam.
Mam pytanie, ale zanim zdecydowałem się go zadać wiele godzin spędziłem na poszukiwaniach, a także sam kombinowałem z różnymi programami, jednak nigdy mi się nie udało uzyskać archiwum np. Medievila który ma ok. 500 MB do np. 24-25 MB. Gdzie takich gier zarchiwizowanych np. w zip lub 7z jest coraz więcej, rzekłbym nawet mnóstwo.(Hm.. na znanych lub mniej znanych stronach

)
Ostatnio nawet znalazłem spakowany obraz ISO w/w gry programem COSI który miał kilkanaście MB a po rozpak. 460 MB i gdy próbowałem tym samym programem ten sam obraz zarchiwizować (po porostu w drugą stronę) to i tak otrzymałem plik o wielkości ok. 170 MB.
Bardzo bym prosił o jakąś poradę, bo przypuszczam że są jakieś poradniki a ja najprawdopodobniej nie umiem ich znaleźć, wpisując w gogle czy tutejszą wyszukiwarkę "archiwizacja, iso, .bin psx, megaarchiwizacja,kompresja,megakompresja do kilku MB,... itd" otrzymuję zwykłe porady tz. jak tworzyć archiwum , a to umiem i bez tych poradników.
Jeżeli "palnąłem" jakąś gafę z tematem i tym postem (nieregulaminową) to bardzo przepraszam, ale to wynik mojej desperacji.

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość.