Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.04.2009, 14:22   #707
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
A co mialem powiedziec na dalmierz.
http://www.bosch-pt.pl/boptocs2-pl/P...bject_id=16847 Ten co teraz dokupilem to ile mi pokarze - wiem ze moge mu wierzyc.
A jak tniesz material za kilkanascie/kilkadziesiat zl to szkoda marnowac.
A tamten to bylo nieporozumienie, mimo iz stanley.
Wiec obawiam sie ze ten wykrywacz lidlowski moze dzialac co najmniej dziwnie
Oczywiscie pamietaj ze to ceny producenta i mozna kupic w dobrych cenach jak sie poszuka
A jaką to ma dokładność pomiaru, bo określenie z opisu, że "pomiar 10 razy szybciej i precyzyjny do 70m" nic dla mnie nie znaczy?