Dyskusja: Bit Torrent
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.05.2009, 10:20   #6
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
@yahol tylko te 99% przeważnie jest pierwsze na PT i dopiero później na innych serwisach p2p. Do tego dochodzi szybkość ściągania *****ną obsługę można jakoś znosić...
A oczywiscie jk nie masz czegos natychmiast to wlosy ci rosna i dostajesz rozbieznego zeza

Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
To, jacy są admini PT wiadomo od dawna, więc nie rozumiem Waszego oburzenia :-).
Ja mam VIPa i mi wszystko lotto ;-).
Nie oburzam sie, bo to nawet nie warto.
Chodzi o sposob podejscia do userow.
To swiadczy i o kulturze osobistej (takie trudne slowo i nieznane) jak i o pogladach owych adminow.
Bo ja rozumiem, ze serwis jest dla ludzi, a nie odwrotnie.
vide - tutejsze forum i fora osiolkowe.
A podejscie co do "wlasnosci" releasow, swiadczy o calkowitej nieznajomosci prawa, i o zadeciu az do wydecia w/w - a domniemana wladza unosi ich az pod sam sufit.
Szkoda tylko, ze jak przychodzi co do czego, to zostaje sam smród.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post