Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2009, 15:17   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
1. masz win xp? jak tak to pomin fragment o anydvd
2. jak vista to niech sobie anydvd siedzi w trayu
3. odpal dvdshrinka czy clonedvd czy co tam chcesz
4. wloz plyte do napedu i jak ja anydvd zeskanuje, otwoz ja w programie do kopiowania
5. kaz zrobic obraz na hdd (.iso)
6. oryginalna plyte wyjmij
7. obraz podepnij w daemon tools i odtwoz w jakims programie ALBO kaz wczytac w dvdshrink (czy co tam uzywasz)
8. zobacz, czy dziala i czy jakosc jest ok
9. wypal
10. przetestuj wypalona plyte

jak w ktorym kolwiek punkcie sie cos skopie to DOKLADNIE opis w jakim i jakie byly komunikaty/efekty twoego dzialania
moze cos poradzimy, ba na razie to nie podajesz zadnych szczegolow
nie wiemy, czy kompresujesz czy nie, jakiego mam sysa, czy palisz z bitsettingiem, czy stacjonarka daje rade bez bitsettingu, czy plyta odtwarza sie na kompie, czy obraz przed wypaleniem dziala czy nie... sporo niewiadomych, jezeli mamy udzielic poprawnej pomocy - na razie to jest strzelanie
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post