Cytat:
aclen napisa***322;(a)
qr*** mac nie umiesz czytac ??
tu niechodzi czlowieku o Overburning a o zwykle nagranie plyty z danymi !!!!!! Mam taki sam problem plytka 870 99min zmieniam zeby na pasku bylo mozna wsadzic cos takiego a on mi mowi zebym wsadzil plyte o wiekszej pojemnosci !! Jesli ktos wie jak ten problem mozna zalawtiwic prosze o kantakt na GG 2772115 bende bardzo wdzieczny TYLKO prosze nie mowicie o Overburning
POZDRAWIAM
|
Stary nie wiem czy na pewno,ale musisz wyłączyć wizarda,żeby nagrało więcej,a po za tym wpisz w preferencjach wartość np. 98 min 0 sek.Jak wyłączyć wizarda?- to normalnie wejdz jak umiesz do Nero i w zakładce pomoc odznacz Użyj kreatora Nero!I powinno zadziałać,ale wtedy musisz wyjść z Nero i jeszcze raz po tym zabiegu uruchomić program!Wtedy jak na pasku już masz 99 min,to normalnie naciśnij nagrywanie i na krótką chwilę pojawi się komunikat o małej pojemności i za chwilę program sam napisze ze użyje jakis tam overburing,który w takich przypadkach jest nie potrzebny,ale program tak działa!I zacznie się nagrywanie jak standardowo!Powodzenia!I nie używaj dzikich słów!