Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2009, 13:49   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Smartek - tez bylem taki sam madry ja Ty - mialem dwa auta uzywane... i na razie starczy
za wartosc mojego obecnego autka (z salonu) moglem kupic 7-8 letniego Mesia E klasse w najwyzszym wyposazeniu z dowolnym silnikiem w stanie idealnym i jeszcze troche by mi zostalo (na drobne naprawy) ale tego nie zrobilem nauczony doswiadczeniem poprzednich aut - wolalem zejsc pare klas nizej a miec gwarancje i 0km przebiegu

w tej chwili uwazam, ze auto uzywane jest dobre w penych przypadkach (np pierwsze auto), ale potem "nie ma sie co dziwic"
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post