Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2009, 18:20   #8
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Cały czas mam XP, od samego początku. Mam SP3.

Też tak mi się wydaje, że to z zasilaniem USB jest najsensowniejszym tłumaczeniem.
Jednak był u mnie kolega, który się zajmuje sieciami komputerowymi, internetem i takimi bajerami. Oglądał, coś tam grzebał, w Windzie otwierał jakieś dziwne okienka, które pierwszy raz widziałem
Tak czy inaczej. Podłączał coś tam do USB i twierdził, że wszystko jest ok.
A na koniec wzruszył ramionami i uczonym głosem powiedział: "No czasem tak jest, że urządzenia, które teoretycznie powinny działać, są ze sobą niekompatybilne nie wiadomo czemu."
co podlaczyl? dysk z zew zasilaniem? to o kant tylka mozna rozbic
cos na esata mozna sprawdzic, esata do desktopa a usb do lapka, ale dysk jakis oczywiscie, chyba lepszej metody na niedobor pradu nie ma zeby sprawdzic
lub tez zew kieszen na 2xusb, zasilanie + data
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post