Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2009, 22:04   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Czy ja wiem, u mnie to nie wydaje się działać (nie widzę takiej zależności), a poza tym lubię też zrozumieć przyczynę problemu, a nie tylko jego gotowe rozwiązanie.

Mam jeszcze jedno pytanie, nie związane z tematem, ale nie chcę zakładać kolejnego. Od kilku dni dziwnie zachowują mi się karty pamięci odczytywane w komputerze. Otóż nie można z nich ani nic skasować, ani nic na nie przegrać. Na początku myślałem, że jakoś ustawiłem blokadę na jednej karcie (nie mam pojęcia, jak można by to zrobić, ale na aparacie działała normalnie), ale przed chwilą próbowałem na innej i efekt jest taki sam. Przy próbie usunięcia czegoś lub utworzenia pojawia się komunikat błędu (o zabezpieczeniu przed zapisem).

Jakieś pomysły?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post