Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2009, 18:08   #3
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
(...)Ale Smartek to manię prędkości ma, a samochód nie pomaga w jej zaspokojeniu, więc...
To nie tak. Po prostu szybciej i taniej, więc dlaczego nie?
Oczywiście macie rację - bardzo ciężko już 30 mbitów (3840 KB/s, jeśli dobrze liczę) osiągnąć. Widziałem najwięcej 2.9 MB/s, ale jeszcze nie bawiłem się konkretnie.
Marzeniem byłoby 20/10, sądzę, że dla UPC na polskie warunki jak najbardziej wykonalne i powinni podnosić teraz upload :-).

Odnośnie samochodu - dopiero od półtora miesiąca mam prawo jazdy, ale uważam (i nie tylko ja), że jazda "idzie" mi niemalże perfekcyjnie i faktycznie lubię szybko jeździć, ale bez przesady. Wiem, że mam za mało doświadczenia za kółkiem i mogę popełniać błędy, więc nie gnam jak głupi, a jeśli już, to tylko wtedy, gdy zdrowy rozsądek na to pozwala :-).
Niestety, nie mam szczęścia do kupowania sprzętów, nigdy nie miałem i zawsze na złość wszystko idzie nie po mojej myśli, jakieś fatum chyba i właśnie zaczął się trzeci albo już czwarty tydzień, jak moja Honda nie jeździ :-(.
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post