Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2009, 21:07   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Zastanawiają mnie Wasze opinie o zmniejszeniu funkcjonalności serwisu. Po nich odwiedziłem serwis na dłużej starając się wyłapać zmiany i stwierdziłem, że funkcjonalność się zwiększyła, a nie zmniejszyła...
Dla mnie jak na razie dwie rzeczy - jedna i najważniejsza to czytelność całości. Te wszystkie nowe menu, opcje itp. tak rzucają się w oczy, że muszę się przyglądać, żeby przeglądać to, co teoretycznie najważniejsze, czyli listę przedmiotów. Poprzednio było to dla mnie o wiele lepiej rozplanowane.

Druga rzecz to menu użytkownika. Może to jeszcze kwestia ustawień, ale poprzednio, jak wchodziłem to ustawień, to zapamiętana była ostatnio wyświetlana strona, czyli w moim przypadku najczęściej obserwowane aukcje. Teraz wyświetla się pierwsza i muszę tam dodatkowo wchodzić i czekać na wczytywanie. Niby drobiazg, ale już mnie drażni.

@ Agusia

Mi konkretnie chodziło o tę wersję:
http://web.archive.org/web/200103011...://allegro.pl/

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post