Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2009, 23:55   #4
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez maka86 Podgląd Wiadomości
Witam.
Od jakiegoś czasu pojawił się na moim komputerze problem. Po 2-krotnym kliknięciu na którąś z partycji zamiast otwierania włącza się opcja ''wyszukaj''. Byłem z tym problemem na dobreprogramy, ale potraktowali mnie olewczo. Z tego co wiem przygarnąłem jakiegoś wirusa i chcę się go pozbyć. Jako, że jestem raczej amatorem jeżeli chodzi o takie problemy to proszę o pomoc i napisanie krok po kroku co mam zrobić i jak. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Karol
Otwórz Total Commandera i w opcjach zaznacz, żeby pokazywał ukryte pliki i foldery, lub jeżeli nie masz to Panel sterowania -> Opcje folderów -> Widok i odznacz "Ukryj chronione pliki" i zaznacz "Pokaż ukryte pliki i foldery". Jak będziesz miał już widoczne pliki to zobacz na poszczególnych partycjach czy nie ma tam pliku "autorun" lub coś w tym stylu, jeżeli jest to usuń go i powinno być po sprawie.

Jeżeli to nie to, to pomyślimy o czymś innym lub ktoś inny zaproponuje coś innego.
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post