Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2009, 09:08   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Chciałem, ale na razie tak na zasadzie 'chcenia sobie' Bo ja generalnie jedną mam i sprawdza się dobrze, a jedyny jej mankament, to że przy niższych temperaturach 'gubi' wskazanie zewnętrznego czujnika. Poza tym podoba mi się wizualnie (dużo bardziej od tych sprzedawanych w Lidlu) i łatwo się programuje budzik itp. Generalnie lubię ją

Myślałem o jakieś dla dziadków, ale to wtedy im prościej tym lepiej, więc taka wyszukana (i raczej droga) nie będzie potrzebna.

Ale nie mówię nie. Jak będę miał okazję, to przejdę się tego dnia do Lidla i rzucę okiem. Może mi się spodoba i kupię. Zobaczymy

A propo stacji pogodowych - w najnowszym Komputer Świecie jest test 6 czy 7 różnych modeli. Jeszcze nie czytałem, ale numer jest w kioskach, więc jeśli ktoś jest zainteresowany tematem, może warto przejrzeć.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post