Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.05.2009, 01:50   #8
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To sprawdź, w jakim formacie masz ścieżkę audio na płycie.

Cytat:
Napisany przez skruszel Podgląd Wiadomości
A to ciekawe, bo to akurat najmniej mnie martwi. Na studiach wielokrotnie dawałem się nagrywać, choćby podczas zajęć fonetyki. Jestem profesjonalnie przygotowany pod kątem fonetyczno-lektorskim. Wiem, w jakim tempie czytać, kiedy i jak długie przerwy robić, jak prowadzić prozodię zdania (melodię). Na dodatek jestem cierpliwy i pedantyczny, więc jestem gotów na po 10 razy powtarzać poszczególne akapity / fragmenty. Nie o to chodzi w moim pytaniu. :-)
Ekstra. Ja nigdy nie miałem do tego cierpliwości
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post