Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.05.2009, 12:32   #40
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Użytkownik: sobrus
Tytuł ostrzeżenia: Świadome wprowadzenie użytkownika w błąd (§ -13-)
Punkty: 3

Wiadomość wysłana do użytkownika:
Cytat:
Jak mogłeś napisać 43% internetu, skoro ja napisałem 70%?
Treść posta za którego nałożono ostrzeżenie:
Cytat:
prawda że fajne ?

oczywiście że ja, samodzielnie napisałem 43% internetu, i to nie chwaląc się tą mądrzejszą część
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post