Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2003, 10:52   #62
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Makthom napisa***322;(a)
Tak w ogóle to nie wiem, czemu niektórzy krytykują ludzi za ich sprzęt(dobry lub zły). To jest każdego sprawa, co kto ma. Nie można na kimś wieszać psów tylko dlatego, że ma lepszy sprzęt. czasami ludzie po prostu ciężko harują na to co posiadają więc nie muszą się ograniczać tylko dlatego, że tak wypada. Uważam, że w Polsce i tak jest dużo zawiści i zazdrości innym. Powinno się z tym skończyć. Wszystkie dpobre konfiguracje są w ręku każdego, trzeba tylko tego chcieć. Właśnie przy odrobinie tej chęci może stanąć u was nawet P4 3 GHz, GeforceFX i inne cuda, trzeba tylko uwierzyć i coś zrobić, bo wierzcie, samo to się nic nie zrobi!
Uff, tyle kaznodziejstwa, na razie!!!
Dramatyzujesz, sek w tym ze kogo na co stac, lub jest mu potrzebne to ma, nie wazne czy kupuje to w wyniku ciezkiej pracy czy dostaje latwa reka od rodzicow...
ja znam kupe ludzi co jak mnie spotkaja zaczynaja rozmowe od:
- czesc, co slychac, wiesz, kupilem sobie grafike taka i taka, he he fajnie nie, a ty co masz, dalej to i to, he he...
albo
- czesc, ..., dostalem od ciotki z Anglii w prezencie taki laptop, mowie Ci odlot, a Ty dalej pracujesz na tym...

i tak to jest, dlatego moj stosunek do przedmiotu zawiera sie w takiej ocenie...
A ja? Ja mam po prostu dobry komputer, sprawny, bezproblemowy i funkcjonalny... i to jest wazne

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post