Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.05.2009, 20:04   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Ten lidlowy wieszak jest

Zaś pokrowców ani dywaników nie polecam.

Pokrowce są z materiału, do którego każdy paproszek się czepia, dywaniki zaś są malutkie.
Żeś dobrze, że żeś powiedział, bo prawie miałem zamiar kupić, co prawda nie podobał mi się wzór, ale ostatnio zaczęły się nitki z siedzenia pokazywać, na okrągłym szwie, na brzegu, siedzenia kierowcy, CZYLI LEWE!!! Materiał na siedzeniach jest mocny, ale jazda po mieście swoje robi - wysiadanie, wsiadanie...5 lat...więc jestem na musiku kupienia czegoś...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post