Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2009, 11:27   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
stacjonarny jest wielki i halasuje
sam jestem userem 17" i bardzo, bardzo sobie chwale
mam ochote popracowac na balkonie - nie ma problemu
mam ochote zabraz kompa jadac na weekend - tez zaden problem
bez zasilania ponad 2h obciazony, cisza prawie absolutna
a ekran ogromny (choc sa juz 18" ), miejsce na dwa HDD i fachowe podzespoly mialy miejsce by sie w srodku nalesc
jestem zwolennikiem opcji 17" na codzien + czegos mikroskopijnego mobilnie

to jednak OT
a w temacie - ceizko mi cos doradzic, bo od wielu juz lat po prostu nie gram
na pewno firma AlienWare robi lapki dedykowane do grania, w dodatkujest to czesc konsorcjum Della, ktorego po prostu uwielbiam
niestety zakupy w Polsce tych zabawek to droga przez meke - po prostu trzeba kupic w UK lub USA i sprowadzic
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post