Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2003, 13:00   #54
rybas
Bywalec

Data rejestracji: 23.01.2003
rybas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam ponownie!!!

Cieszy mnie fakt, że temat się rozwinął i to chyba głównie za moją przyczyną. Nie zdawałem sobie sprawy, że większość owiedzających forum to lajtoniarze (w przeciwnym przypadku nie narażałbym się )

Podsumowując dodam, iż byłem posiadaczem napędu owej marki i raczej nie byłem zadowolony, stąd moje bulwersacje. Od pewnego czasu mam Asusa i uważam, że warto było wydać kilka złotówek więcej (rzadko zdarzają się błędy, płytki 100% dobre, dobrze sprawdza się z overburningiem, cichszy, lepszy moim zdaniem system ochromy zapisu itp.)
Bardzo niewporządku wydaje mi sie fakt, iż zarzuca mi sie brak konkretnych dowodów, czego robił nie będę, gdyż nie ma to merytorycznego sensu, ponieważ większość odpowie: "Umnie chodzi dobrze..." itp. Wszystko zależy także od ogólnej konfiguracji komputera na którym działa nagrywarka.
Po drugie nikt także nie podał konkretnych dowodów na wyższość LiteOnów nad innymi poza stwierdzeniem: "Jestem szczęśliwym użytkownikiem Litka..."
Cześć
PS, czuję się obrażony Sid!!!