Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.05.2009, 11:24   #8748
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Smutne jest że każda duża firma w pewnym momencie robi się .. właśnie taka.
Narzekamy na Microsoft, narzekamy na Apple, narzekamy na Sony.
Teraz to samo czeka Google.

Cóz by im szkodziło zmienić nazwę?
Android nie jest ani szczególnie oryginalna, ani piękna ani też sensowna - nie kojarzy się też w żaden sposób z systemem operacyjnym.
Nie była to też nazwa kojarząca się z juz wypromowanym za ciężkie pieniądze produktem.
Mimo to zdecydowali się patenty olać.

Duży minus dla googla! Pod tą przyjemną i przyjazną otoczką robi się tam coś złego.

edit: w artykule o G1 wyczytałem że ... iPhone ma baterię na stałe ... oh lmao... Apple w całej okazałości!
Drogie produkty naprawde czasem zaskakują bezsensownymi rozwiązaniami.
Naprawde wole kupować te tańsze, ale przemyślane, niezawodne i na sprawdzonych podzespołach. A że brak im źle pojętej "klasy".. coż smartfon zawsze robi wrażenie, przynajmniej w Polsce
Poza tym chyba lepiej zrobić wrażenie przemyślanym wyborem niż błyszczącą obudową...
Ja z usług Google i tak już od jakiegoś czasu powoli się wycofuję. Trochę przestało mi się podobać, jak wiele informacji na mój temat mogłoby się znajdować na serwerach jednej firmy..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post