<ozi> jeżeli w lodówce zamknąć włączone do prądu żelazko, to kto WYGRA

<Leon> nie mogłem powstrzymać się i spróbowałem

Żelazko zdechło gdzieś po 25-tej minucie, praktycznie całkowicie rozmroziło lodówkę. Apropos, bardzo fajna rzecz dla rozmrażania lodówek, biorąc pod uwagę jednorazowe żelazka, oczywiście.
W lodówce zgromadziło się już trochę pary, ale potem coś pyrkneło, szczeliło :/ i żelazko wyłączyło się. W tym Momocie lodówka wykorzystała moment i przymroziła drzwi parą która wydostawała się ze środka na powierzchnie
I teraz następna zagadka: jak otworzyć te cholerne drzwiczki od lodówki?
- Wpadłem dzisiaj spóźniony lekko na wykład (z jakimś nowym kolesiem) no i zapomniałem wyłączyć dźwięków, pech chciał ze brat akurat zadzwonił... lekko speszony, ale wyłączyłem tel...
- Natomiast wykładowca: "jest taki dowcip... króliczek przechadzając się po lesie wpadł do głębokiej nory. Była tak głęboka ze nie mógł sięgnąć otworu wiec zaczął krzyczeć. Podbiegł inny króliczek no i kimni jak go wyciągnąć w końcu mówi: słuchaj podam Ci swój ogonek to się złapiesz i Cie wyciągnę. Niestety króliczek w dole nie sięgnął ogonka kolegi, ten natomiast postanowił skrzyknąć chłopaków i razem coś pomoc... wkrótce zebrała się cala gromada króliczków no i każdy złapał się za ogonek kolegi i tak opuścili jednego aby ten uwieziony mógł sięgnąć i się wydostać... po wielkich trudach uwolniono króliczka. Jaki z tego morał?
- Ja. Cisza...
- Wykładowca: "Jak ma się za krotki ogonek to trzeba mieć przy sobie komóre"
- Padłem, jak wszyscy zresztą
<KZ> Wiesz, zrobiłam sobie powrót do przeszłości
<cinek> tzn?
<KZ> nooo basha czytam, w sensie stare cytaty
<KZ> no i zauważyłam, że bash przepowiada przyszłość,taki prorok
<cinek> a co chodzi?
<KZ> no bo popatrz 29 września 2006 roku na bashu pojawił się cytat:
<KZ> <vale46> u nas w rządzie jest jak w Gwiezdnych Wojnach
<KZ> <vale46> najpierw było Gwiezdne Wojny: Nowa nadzieja (afera taśmowa)
<KZ> <vale46> teraz jest Gwiezdne Wojny: Imperium kontratakuje (PiS chce się odegrać)
<KZ> <vale46> a nie długo będzie Gwiezdne Wojny: Powrót Jedi (PO dochodzi do władzy)
<KZ> <Gewof> przed tym mieliśmy jeszcze "Atak klonów"
<KZ> no i teraz mnie naszła taka rozmina,bo coś dawno nic nie było słychać o Andrzeju i Romanie...
<cinek> no i co z tego?
<KZ> jak to co z tego?! a o "Zemście Sithów" nie słyszałeś?!
<cinek> ja pi.....e!
Na deser
prawie 5/4 polaków nie zna się na ułamkach