Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2003, 15:55   #13
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
rybas napisa***322;(a)
Witam ponownie!!!

Cieszy mnie fakt, że temat się rozwinął i to chyba głównie za moją przyczyną. Nie zdawałem sobie sprawy, że większość owiedzających forum to lajtoniarze (w przeciwnym przypadku nie narażałbym się )

to zle jesli piszesz pod publiczke - jesli masz racje badz argumenty, powinno sie pisac prawde - nie zwazajac na ew. konsekwecje - tu nikt za RZECZOWA krytkue nikogo nie zje - jestesmy na to zdecydowaie za dorosli

Cytat:
Podsumowując dodam, iż byłem posiadaczem napędu owej marki i raczej nie byłem zadowolony, stąd moje bulwersacje. Od pewnego czasu mam Asusa i uważam, że warto było wydać kilka złotówek więcej (rzadko zdarzają się błędy, płytki 100% dobre, dobrze sprawdza się z overburningiem, cichszy, lepszy moim zdaniem system ochromy zapisu itp.)
i tak powinienes pisac - podajesz tu namacalne argumanty 'za' danym modelem (szkoda ze nie podales co cie irytowalo w twoim liteonie)

Cytat:
Bardzo niewporządku wydaje mi sie fakt, iż zarzuca mi sie brak konkretnych dowodów, czego robił nie będę, gdyż nie ma to merytorycznego sensu, ponieważ większość odpowie: "Umnie chodzi dobrze..." itp. Wszystko zależy także od ogólnej konfiguracji komputera na którym działa nagrywarka.

Po drugie nikt także nie podał konkretnych dowodów na wyższość LiteOnów nad innymi poza stwierdzeniem: "Jestem szczęśliwym użytkownikiem Litka..."
ale to ty zaczales pisac ze liteon (sparafazuje) jest do niczego - i nie podaels na to zadnych dowodow - NIC - potem wpadka z TDK ktore chwaliles (chyba tylko za marke) - ktore jest LiteOn'em - jest to dosc powszechna wiedza [przed chwila jeszce kontrolnie sprawdzalem czym ejst ASUS - ale znalazlem tylko tyle ze DVD asus'a to Pioneery] - dlatego nalegania kolegow zebys takowe dowody przedstawil - bo smiale tezy oparte na marnych podstawach to kiepskie pole do dyskusji

Cytat:
PS, czuję się obrażony Sid!!!
przyznam ze towim tekstem rowniez poczulem sie urazony - zwlaszcza ze wyszlo w koncu na moje - na przyszlosc badaj czy to co piszesz ma oparcie w faktach a nie w emocjonalnym zaangazowaniu - poza tym przynaj sam przed soba - czy kawalek dyskusji o TDK i liteonie jest z twojej strony mertytorycznie bogaty?

postaram sie na przyszosc zalatwiac takei sprawy na priv - ale wiem ze czasem lepiej prostowac na biezaco

zycze powodzenia na forum i nie tylko - serio!