Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2009, 17:00   #364
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
kazdy uzywa co lubi
co do karty - moj token jest wiekszy i wsuwa sie w niego karte platnicza w celu generacji hasla
nie chodzi mi o sam komfort jego uzytkowania, tylko o koniecznosc noszenia kolejnego pudelka ze soba - to jest dla mnie niewygodne
lista hasel - portfel sie robi gruby? przeciez te 50 hasel to jedna karteczka papieru o wymiarach (na oko) 7x4 cm z perforacja, zeby zlozyc w pol
zajmuje mniej miejsca niz pol banknotu

nie powiem - majac token taki jak na Twoim zdjeciu moze i bym go polubil
moj jest taki

wymiary skutecznie zniechecaja do jego noszenia
niby bezpieczniejszy, bo aby wygenerowac haslo musisz wlozyc karte (slot to ten niebieski pasek od gory - daj poglad na wielkosc tego g.) i wstukac PIN
grubosc to okolo 5mm

a propos autoalarmu - pilot do autoalarmu to dla mnie nieporozumienie za duzy od tego sa przyciski na kluczyku
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post