Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2009, 23:06   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mensir - to nie ma znaczenia
damian - zobacz ustawienia polaczenia sieciowego w lapku i pc
porownaj, co jest inaczej
info o bledzie wskazuje na DNS wiec na to stawiam
najwygodniej miec w sieci lokalnej router jako serwer DNS
on zas musi sie z jakims prawdziwym DNS laczyc - i to sie ustawia w nim (podaje DNS jakie znasz i im ufasz lub wpisuje zalecane przez ISP)
nie powiem ci co gdzie wpisac - bo po 1. nie wiem co sobie Twoj operator wymyslil i po 2. nie znam Twojego routera

no i opczywsice strzelam, moze nie mam racji
po prostu ja bym od tego zaczol sprawdzanie

edit:
doczytalem ostatniego posta (uzyj znacznik cytatu - masz taki przycisk przy poscie - bedzie sie latwie czytac jak odnosisz sie do czyjegos posta, albo po prostu wez w cudzyslow)
czyli nie masz co porownywac w ustawieniach sieciowych
radze sprawdzic te DNS
do routera masz manual - tam na pewno bedzie cos takiego jak szybka konfiguracja i tam poszukaj jak i gdzie wpisuje sie DNS

Ostatnio zmieniany przez nimal : 27.05.2009 o godz. 23:09
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post