Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.05.2009, 08:36   #1923
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No sam nie wiem, z SE jestem bardzo zadowolony, przeszedł dużo i nic mu się nie stało joy się nie odlutował...
Jeden z telefonów muszę wziąć prosty w obsłudze i z dużym wszystkim - dla mamuśki, coby okularów nie musiała szukać za każdym razem.

Złocisz do stu za telefon. Mam jeszcze punkty Era Premia, więc mogą być trochę droższe, bo zawsze można było coś za te punkty ugrać na cenie. Abonament za 3 telefony nie powinien przekroczyć 200 złotych...

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 28.05.2009 o godz. 08:38
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post