obejrzałem FinalBreak czyli te 2 bonusowe odcinki i powiem że są fajne ^^ wow Gretchen znowu w akcji, Tatusiek Lol nie no na mój gust...powinien byc 5 sezon z udziałem kobiet Xd prisona

Ale wracając do koncówki 4tego:
-szkoda, że generała w pace więźniowie nie pukneli byłoby ciekawie...
-T-bag w więzieniu z jedną ręką jak ktos taki moze stać na szczycie w pace?xD no ale dobra...
- śmierć majkela? nie wiem jakby to ująć...ale wszyscy wiedzą że Majkela stać na numer w stylu hudiniego, więc to nie jest powiedziane ze nie bedzie 5 sezonu

)
- Naprawde szkoda mi Gretchen taka z niej fajna suka do zabijania...ehh powinni zrobic jeszcze jeden sezon moze w europie?
- oglądaliscie 4 sezon i w firmie było najnowczesniejsze labolatorium medyczne na swiecie, gdzie majkelowi usuneli tego guza, więc jakim cudem znowu go miał? I pytanie co sie stało z tym labolatorium i techniką która niby o całą dekade wyprzedzała cały świat ze swoimi możliwosciami? Ja mysle ze ktos z firmy jednak przeżył w każdym bądź razie jesli majkel rzeczywiscie jest martwy to na siłego sklonują jako człowieka o ponadnaturalnych umiejetnosciach umysłowych. Takich Skołfildów świat potrzebuje XDD
-w Fajnal Breku zastanawia mnie ta nieostrożność majkela i ekipy że agent federalny sie wdarł do ich haty? To troche nie podobne...no ale i tak go wycyckali jak to majkel