Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.05.2009, 23:44   #104
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Poszukuję programu, który mi coś policzy.

Konkretnie - wpisuję ilość przejechanych mil i ilość wlanego paliwa (w litrach), a w rezultacie dostaję wynik w litrach na 100km.

Wiem, że mogę to policzyć na windowsowym kalkulatorze, ale męczy mnie przeliczanie mil na kilometry (1.609344).

Program jakiś w googlach znalazłem, ale mi się niezbyt podoba.

http://www.filetransit.com/download.php?id=60096

Jak na razie korzystam z kalkulatora online na stronie

http://www.guycroft.clara.net/utils/mpg.html

który jest wprost idealny do moich wymagań.

Tylko nie wiadomo, jak długo strona podziała.

A może znajdzie się dobra dusza i coś takiego napisze?
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post