Cytat:
Napisany przez nimal
no to o co chodzi? ampli tylko do stereo bez suba?
cz o pelne kino domowe z subem
bo chyba nie chcesz kupic kina za 1000, skoro na sam ampli chcesz wydac 700  a gdzie centralny, 2 przednie, 2 tylne, sub i sam player?
Panasonik do dobra firma, ale przy az tak ograniczonym budzecie trzeba poszukac czegos innego
radze zainteresowac sie np Koda - bardzo dobry stosunek jakosci do ceny, taniej dobrze sie nie da imho
wybrac pare modeli na ich stronie spelniajacych warunki budzetowe i pojchac do najblizszego salonu formowego (liste dostaniesz na stronie, ja wiem, gdzie jest poznanski, bo w nim kupilem swoje zabawki) na odsluch i ostateczne konsultacje z pracownikami
|
Mój budżet jest ograniczony:/ niestety

Filmy oglądam na kompie, tak samo jest z muzyką. Chodzi o to, że nie wiem w co było by lepiej zainwestować taką drobną kasę: tani amplituner z 2 głośnikami, też niezbyt wysokiej klasy, w wieżę stereo, którą mogę kupić już za 600-700 zeta, czy za podobną kasę kupić kino domowe, np. PANASONIC

Wiem, że za taką cenę nie kupię bajeranckiego sprzętu, ale myślę że na coś można byłoby się zdecydować. Wolałbym też kupić za taką kasę sprzęt troszeczkę gorszy ale za to nowy