Juz mnie to wkur... nie dość że przestaje ufać bankom, to jeszcze zaczynam sie poważnie bać o moje pieniądze...
A jeżeli chodzi o PO to juz mi słów brak. Dziwie sie ze ktokolwiek jeszcze ma ochote na nich głosować, ale widać tak ma byc.
Palikot to prawdziwa gwiazda. Nie wiem czy wiecie ze kupił Polmos Lublin za pieniądze .. Polmosu Lublin.
Za same przekręty finansowe powinien dostać potrójne dożywocie
Zrobiło się przy nim tyle afer że starczyłoby w mediach na zatopienie całego PiSu pewnie ze dwa razy. Ale jeden poseł PO się dzienie trzyma

. PO jest niezatapialne, a on sam na pewno niewinny (z tym że Tusk musi troche odczekać, zobaczy co warto powiedzieć żeby sie przypodobać wyborcom - i to powie).
Wczoraj w sponsorowanej przez PO telewizji (dostali ledwo poł miliarda publicznych pieniędzy jak sie dziś dowiedziałem) widziałem Niesiołowskiego. Jak zwykle bredził coś od rzeczy, nie wiem jaki temat był ale nie ważne - bo i tak by krzyczał że Kaczyńscy są źli, PiS złe, wszystko co sie z nimi wiąze oczywiście też złe.
Na końcu Kalisz wykrzyknął że przecież Angela Merkel do największa i najlepsza przyjaciółka Polski! Oj biedni Niemcy ze mają takiego kanclerza

Za taką wypowiedz to chyba AntyNobla powinien dostać

A gdy tylko Cymański próbował coś powiedzieć to go zakrzykiwali (łącznie z prowadzącym program).
Przełączyłem więc kanał na TVN Style gdzie...
...gdzie dwie damy - prowadząca pani Kwaśniewska rozmawiała z panią Jaruzelską (dobrały się co?) na temat butów ze skóry węża, na co zwracać uwage przy zakupie, profesor dermatolog sie nawet wypowiadał.. I Polki już wiedzą na co zwracać uwage przy takich zakupach, (kiedy już uzbierają tyle pieniędzy zeby takie buty kupić, jeżeli w ogóle im sie uda).
Przełączyłem więc kanał na TVN Turbo, gdzie testowali najnowszy samochod dla przeciętnego Polaka - Audi Q7

fajny, jutro sobie kupie
. hehehehe...