Witam !
Czytałem artykuł o uzywaniu cracków w celu zrobienia poprawnie działajacej kopii bezpieczenstwa na włąsny uzytek pod warunkiem ze bedzie to jedyna działajaca kopia / tzn nie bedzie program zainstalowany na wielu komputerach bo to tesh jest kopia / oraz osoba roziaca kopie za pomoca kracka albo wogóle ma LICENCJE NA PROGRAM.
Co do cracków na forum.
Wiez mi ze wiele / podejrzewam ze wiekszosc / osób ktore pyta o cracki chce ich uzyc w celu zrobienia NIELEGALNEJ kopi oprogramowania / programu gry etc,/ wiec TEAM cdrinfo przyjał do regulaminu ze jest to temat zabroniony.
/ nie sprawdza Cie czy masz rzeczwiscie licencje na dany program /
Jesli chodzi o zdobywanie cracków - wiez mi ze potrzebowałem tego typu rozwiazan do celów edukacyjnych zancznie wczesniej nish wogóle zarejestrowałem sie na forum - byłem nowicjuszem w tej dziedzinie nie miałem pojecia co to wogóle jest ***** i jakie sa prawa autorskie.
Podrzucili mi kiedys jakas gierke zainstalowałem i opierdzieliłem tego co ja przyniósł bo mi wywalało zanzy wszystkim komunikat - No CDROM found.
Kolega poinstruował przekopiował co trzeba i działo.
Nie obchodziło mnie wtedy jak - byle by działało.
Dopiero potem potrzebowałem crc do zrobienia kopi bezpieczenstwa posiadanego przezemnie oryginału SŁownika Collinsa - nie miałem pojecia jak sie kopiuje zabezpieczenia zeby nie uzywac cracków.
Wiesz jak postapiłem - ano zadziałał u mnie instynkt tropiacy i wpisałem poprostu ***** w wyszukiwarce - po odwiedzinach paru stron www znalazłem to co chciałem TZN najwieksza skłądnice rznorakich dodatków cracków ulepszaczy itp. szczerze mówiac byłem wtedy w szoku.
Co do regulaminu na forum - nie dziwie sie chłopakom ze tak ostro traktuja zapytania o cracki - bo jakby co to im sie obrywa.
Pozdrawiam
|