Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.06.2009, 21:37   #12
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Caius Podgląd Wiadomości
Pytałem o porawność ustawień, ale znikąd żadnej podpowiedzi.
Też o coś pytałem i to nie raz. Odpowiedzi żadnej, tylko głupi komentarz...

Cytat:
Pan Dolby i nie tylko, wprawdzie zapoczątkowały Niemiaszki oszukiwanie ludzkiego słuchu i o tym w swoim wywodzie milczysz. 400 MB na dwie godziny - to jest jakość brzmienia
To samo ze wzrokiem podawałem Ci przykład ze zdjęciem 400 KB i 5 MB.
Sądzę, że dobry kodek także potrafi oszukać ludzkie oko.
Tak, tylko kierunki ci się po...myliły. Tam ze źródła wysokiej jakości, stosując różne algorytmy kompresji STRATNEJ, robią pliki o mniejszej pojemności. A ty ze zdjęcia 400KB robisz 5MB i uważasz, że przybywa mu detali. Więc co mam ci powiedzieć?

Cytat:
Przypomina mi to pytania na forum dream`a i sałaciarzy.
Tam było: "cytoj" albo ban.
Pasujesz do nich jak cholera.
[...]
Jednak brachu Ty tego nie łapiesz i będziesz bleblał swoje, zamiast skupić się na konkretach i powiedzieć to ustaw tak, a to tak.
Tylko skąd Ty to możesz wiedzieć.
A ty za takie teksty możesz rzeczywiście szybko stąd wylecieć... I wtedy będziesz już mógł z pełną satysfakcją opowiadać na prawo i lewo, jak to CDRinfo obniżyło poziom, przy okazji poruszania życiowych problemów z ustawieniami nero na "forum dream`a i sałaciarzy"...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post