Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.06.2009, 05:59   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Na razie 474, ale muszę jeszcze powtórzyć testy, bo im szybciej piszę, tym jest głośniej, a ze względu na godzinę nie chcę przesadzać

Wyrazów błędnych 7, ale tu pojawia się pewien mankament testu - bo zrobiłem jedną literówkę, którą zaraz sobie uświadomiłem, automatycznie ją poprawiłem, ale program zaliczył już to jako kolejny wyraz, ja pisałem dalej po kolei, a on zaliczał to jako kolejne wyrazy czyli niepoprawnie. Pisząc w średnim tempie jest czas to skorygować, przy szybkim trochę trudniej.

I generalnie mam wrażenie, że to wartości podanej przez program spokojnie można dodać trochę procent. Tutaj piszemy wyrazy bez ładu i składu, a jednak pisząc sensowne zdania i wiedząc, co chce się napisać za chwilę, robi się to zdecydowanie płynniej i szybciej. No i jeszze jedna sprawa to szybkość czytania. Pisząc normalnie piszemy z myśli, tutaj musimy tekst najpierw odczytać, a średnia prędkość czytania to 200-300 wyrazów na minutę. Trudno pisać szybciej niż się odczytuje tekst

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online