Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2009, 16:26   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Obejrzałem wczoraj kilka trailerów, na co warto w najbliższym czasie pójść do kina i były tam między innymi Transformersy i właśnie Terminator. I tak, jak na to pierwsze pójdę na pewno tak ten drugi wzbudził u mnie mieszane uczucia. Zarzuty z filmweb'a (całości nie czytałem) aż tak mnie nie zniechęcają, bo dla mnie to zwykłe kino akcji, więc jeśli nie wszystko będzie realistyczne to specjalnie mnie to nie razi. Po trailerze natomiast obawiam się czegoś innego - że starano się z filmu zrobić coś więcej niż akcję, wprowadzając jakieś przemyślenia, emocje aktorów itp. Głównego aktora lubię, ale aktorem dramatycznym to on nie jest, więc nie wiem, czy byłoby to do strawienia

Może ktoś potwierdzić - to zwykła łupanina, czy trochę bardziej ambitny film? A jeśli to drugie to.. udany..?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post