Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2009, 17:41   #1761
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
http://multimedia.pb.edu.pl/nn/?co=juwenalia tu masz zdjęcia z panasonica jakiegos (nie ten co piszesz) i własnie z CANONA SX10 IS (te co w nazwie maja IMG_XXXX) po linkach widać.

Ogólnie mam tego canona, ale myślałem ze będzie ciekawszy, zdjęcia ma ostre, czasem aż za bardzo.

zdjęcia w większości robione przez osoby które nie bardzo potrafią obsługiwać kompakt który ma kilka opcji więcej

edit:

co do nie działania baterii AA, prawda nie działają. Muszą to być baterie alkaliczne po 2 zł (ok, bo różne są, nawet po 1.30zł miałem i działały) a nie zwykłe paluszki po 50gr. Chociaż problemu z ich dostaniem nigdy nie miałem, więc oprócz odrobinę większej ceny różnicy nie widzę.

n akompleciku baterii ok 300-400 fotek da się zrobić, jak za dnia są robione, z lampa ok 100.

canon= aparacik na wyprawy gdzie brak dostępu bo prądu, 2-3 paczki baterii alkalicznych do tego 2 karty 8GB i można jechać na kompletne za**... lesie

w sumie właśnie sprawdziłem, mam 7625 fotek zrobionych już chyba muszę się uspokoić... bo aparat skończy szybko swój żywot

edit2:

poczytałem i coś o lampie, ta się ładuję masakrycznie wolno. co mnie odrobinę zdziwiło. Poprzedni A630 także miał 4xAA i ładowała się 2-3 krotnie szybciej.

Ostatnio zmieniany przez polakT : 11.06.2009 o godz. 17:57
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post