Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2009, 07:40   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
U mnie numer zdjęcia odpowiada stanowi licznika (+10k, bo się przekręcił już raz).
No właśnie szkoda, że numeracja jest zwykle tylko do 9999, bo u mnie już się przynajmniej 3-4 razy przekręcił (a może więcej..?) tylko właśnie nie wiem, ile. Ale niedługo będę robił porządek ze starymi zdjęciami (w sensie przeglądu płyt) to może uda mi się to sprawdzić.

W każdym razie na pewno zrobiłem nim (IXUS) powyżej 20 tys. zdjęć, więc z tą żywotnością aparatów nie przesadzałbym. Może to było aktualne przy aparatach analogowych, którymi niewiele osób robiło tyle zdjęć, ale teraz, przy cyfrówkach, które pstrykają zdjęcia masowo taki numer raczej by nie przeszedł i pewnie pojawiłyby się na ten temat opinie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post