Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2009, 20:28   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt Podgląd Wiadomości
Wracając do Sylwka Stallone - z jego produkcji, oprócz Assassins da się oglądać Rambo - Pierwsza Krew (dla niezorientowanych Rambo I), Specjalistę, CopLand i Człowieka Demolkę. No i jeszcze Cobrę. Zapewne także pierwszego Rockyego, ale ja nie lubię filmów sportowych.
Stallone miał sporo fajnych filmów. Oczywiście były to zwykłe mordobicia czy sensacje, ale prawie zawsze zrobione na przyzwoitym poziomie. Nie chce mi się teraz grzebać w pamięci, ale do tych, co napisałeś, przychodzą mi do głowy jeszcze: "Na krawędzi", "Sędzia Dred" (mi akurat się podobał ), "Tunel" i pewnie jeszcze kilka by się zebrało. Były to niewymagające, ale całkiem dobre filmy. Ostatnio przeglądałem stare kasety wideo, gdzie miałem kilka z nich nagranych i w sumie z przyjemnością każdy obejrzałbym jeszcze raz. To inne kino niż dzisiejsze kino akcji, które często też jest płytkie, ale jakoś ciężej się ogląda..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online