Dyskusja: Jaki telewizor HD?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2009, 17:54   #618
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez mdfire Podgląd Wiadomości
Myślę, że w Twoje potrzeby nieźle wpasowuje się Samsung LE22B450 dostępny np tu.
O ile wiem charakteryzuje się niezłym poziomem czerni, ma wbudowany tuner MPEG-4 i pobór mocy ok. 40W
Dzięki za radę
Tak się składa, że model jaki podałeś jest bardzo podobny do tego nad którym ja myślałem - chyba różni się tylko wielkością ekranu (a co za tym idzie wielkością całości i zużyciem energii).
A w sumie przeglądnąłem trochę Internet i np. Forum Elektrody ... i mam totalny dylemat - ponoć z sygnałem analogowym większość TV LCD (zwłaszcza tych mniejszych i tańszych bez "super" dodatkowych technologii) radzi sobie kiepsko - a niektórzy piszą, że wręcz fatalnie ... u mnie szans na sygnał cyfrowy w najbliższym czasie praktycznie nie ma (tzn. w kablówce jest dostępny, ale Rodzice nie wykupią pełnego pakietu - a ja aż tak go nie potrzebuje, żebym sam dokładał z 40 zł na miesiąc ... pomijam już, że gdybym sam tego nie płacił, to byłby dylemat gdzie ma stać dekoder - tzn. pod jaki TV ma być podłączony ).
Aha - i jeszcze sporo znalazłem opinii, że ogólnie TV LCD LG są lepsze niż Samsung - prawda to czy mit ?

Pozdrawiam
ro29

EDIT: Jak LG to może LCD 19LH2000 - http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do...LH2000&model=1
?
Tylko prawie nie ma o nim żadnych opinii w Internecie

Ostatnio zmieniany przez ro29 : 14.06.2009 o godz. 18:39
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post