Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2009, 18:39   #3073
cancel
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 30.01.2004
cancel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ostatnio obejrzałem thriller Niepokój (Disturbia) z 2007r. i mogę go polecić wszystkim, ale na jakieś rozluźniające kino nie liczcie, film trzyma w napięciu.
Opis z filmweb.pl:
Cytat:
Po śmierci ojca, Kale Brecht (Shia LaBeouf) staje się ponury, zamknięty w sobie i zaczyna sprawiać kłopoty. Wkrótce za swoje przewinienia zostaje skazany przez sąd na areszt domowy. Jego matka, Julie (Carrie-Anne Moss), pracuje dzień i noc na utrzymanie swoje i syna, lecz spotyka ją tylko obojętność. Kale, zamknięty w czterech ścianach podmiejskiego domu, zaczyna podglądać sąsiadów. Jeden z nich wydaje się być seryjnym mordercą. Ale czy te podejrzenia nie są po prostu wytworem bujnej wyobraźni?
Początek wydaje się jakby nie pasował do tego gatunku filmów, ale od połowy akcja nabiera tempa. Daje mu 8/10 (pierwsza moja ocena filmu tutaj).
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ) Ten temat jest jednym z nielicznych z moim udziałem.
Spiesz się powoli!
(lepiej na tym wyjdziesz)
cancel jest offline   Odpowiedz cytując ten post