Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.06.2009, 11:14   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To komputer lepiej przetestuj

Działam na operze od wersji bodajże 7 - nigdy żadnych zwiech, a w porównaniu do FF chodzi u mnie jak burza.

Na początkach alfy 10 zdarzały się problemy z mutimediami, teraz wszystko cacy...

Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
W K-Meleonie mi czegoś brakowało. A Opery nienawidzę... toż to nawet AdBlocka nie ma :-P.
Tak, adblocka nie ma... Ale blokuje lepiej niż ten adblock, więc nie żałuję
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post