Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.06.2009, 15:41   #3077
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez snkkrk Podgląd Wiadomości
Hity które nie potrzebują recenzji :

10000 bc
No dla niektórych rzeczywiście, ale raczej z innego powodu..
(chociaż mi się akurat podobał)

Przy okazji - byłem w kinie na najnowszym Terminatorze i... hmmm... Podstawowa reflekksja, to że film nie powinien być od 15 lat, ale do 15, albo jeszcze lepiej 12. Akurat to, o czym ktoś wspominał, czyli wybuch nuklearny obserwowany z bliska, czy coś tam jeszcze aż tak mnie nie raziło, ale braki w scenariuszu już niestety bardzo. No i gra aktorska głównego bohatera, który przez większą część filmu mówił tak, jakby był świeżo po tracheotomii.. (nie żartuję, nie wiem kto kazał mu w ten sposób grać, ale było to co najwyżej komiczne)

No i do tego rzeczywiście było kupę bzdur, ale to takich, które każdy czytając scenariusz powinien wyłapać i poprawić. A niektóre zmienić od początku, bo niestety moje obawy, że (uwaga - lekki spojler (bez w sumie znaczenia dla fabuły) wywiną numer z sercem sprawdziły się. Ale to była tylko główna bzdura podsumowująca masę mniejszych.

Czemu film w tym dziale? W sumie nie wiem, bo niby specjalnie zły ostatecznie nie był (obejrzeć się dało, ale nic ponadto), ale też trudno mi go polecić, chyba że z braku lepszych rzeczy do oglądania (ja na przykład miałem się ochotę wybrać do kina, a nic innego, co chciałem obejrzeć (czyli np. Volverine albo Star Trek, czy Transformersy, których jeszcze nie ma) nie grali). W filmie poza efektami specjalnymi (i to też nie jakiś najwyższych lotów) nic nie ma. Chyba, że ktoś jest zagorzałym fanem serii, to może tam mu się rozwinięcie całej fabuły spodoba.

Ocena: 5,5-6/10. Jakoś tak nawet nie potrafię się określić

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post