Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.06.2009, 16:45   #69
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
play, taktak, hayah - niekoniecznie w tej kolejnosci
te imho sa warte uwagi, warto wejsc na kazda strone i poczytac
porownania zbiorcze nie uwzgledniaja indywidualnych potrzeb
np dla mnie Plus i wszystkie sieci na nim oparte (mbank, samiswoi i pare innych) sa zdyskwalifikowane ze wzgledu na roaming - najglupszy system pod sloncem - a ze jezdze za granice i to niekoniecznie po to, by sie zastanawiac, jak wykonac to polaczenie, to mam ich gdzies
w Orange nie sumuja sie waznosci konta i mam uraz do tepsy
tyle ode mnie

zanim zdecydujesz - zapytaj o szczegily, jakie Ciebie interesuja - kazda siec ma pare fajnych knyfow (jak podwojne drugie doladowania, 10% gratis do kazdego doladowania, minuty za polaczenia przychodzace, biling szczegolowy online, zarzadzanie kontem online - to przyklady z ery, w mbanku to darmowe minuty za placenie karta, darmowe megabajty co miesiac) o ktorych ciezko sie doczytac na ich stronach
i kazda ma pare takich, ktore ja moga dla kogos zdyskwalifikowac (np roaming w plusie - dla osoby, ktora nie opuszcza kraju to bez znaczenia) a ktorymi w ogole sie nie chwala
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post