Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2009, 12:24   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
...i już się nie odezwał

a na poważnie, to ComboFix jest genialnym narzędziem.
Jeszcze jestem

A problem jakoś sam przeszedł. W sumie jak później zauważyłem, dotyczył dwóch folderów na pulpicie, a jak się ich pozbyłem (i tak miałem) to zniknął razem z nimi

Teraz się zajmę innym na notebooku, gdzie mam problem z Operą bez względu na to, jaką wersję zainstaluję. Wkleję potem z notebooka screena, ale chodzi o to, że wszystkie czcionki są powiększone i pogrubione, natomiast jeśli w jakimś wyrazie (w menu wszystkich) występuje polska litera, to wszystkie kolejne znaki są już normalnej wielkości i grubości (czyli mniejsze). Dziwacznie to wygląda i nie mam pojęcia skąd się wzięło, ale jest. Tu w systemie nic namieszane raczej nie jest, bo wszystko było dopiero instalowane, na nowym kupionym dysku. Ki cholera..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post