Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2009, 16:37   #8953
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Niestety "ekologia" nikomu się nie opłaca.
(...)
Sporo w tym prawdy niestety. Recykling w Polsce leży i kwiczy, jeśli w ogóle można o nim powiedzieć, że istnieje. I tak ostatnio pozytywnie zostałem zaskoczony, że w ogóle we Wrocławiu jest gdzie wywieźć stary sprzęt typu monitory czy inne. Tzn. we Wrocławiu nie ma, ale jest pod, co prawda w dziurze i dość daleko, ale ważne że jest.

A pamiętam, jak jako mały brzdąc latałem z siostrą do skupu makulatury. Też grosze, ale tyle, że zawsze na dodatkowe kieszonkowe starczało. A teraz..? Pamiętam też oranżadę w szklanych butelkach, które się do sklepu odwoziło, Pepsi (teraz tylko w małych i nawet nie wiem, czy zwrotnych), punkty zbioru butelek w sklepach..

Kurde.. kiedyś się nie trąbiło o ekologii, tylko po prostu pewne rozsądne rzeczy robiło dobrze. Teraz się trąbi wszem i wobec i nie robi nic..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post