Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.06.2009, 12:23   #12
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez marko22 Podgląd Wiadomości
Dodatkowo Ci, co dodają macierz, nie określają ilości dysków. Wszędzie prawie widać ilość = 0. Do czego więc tu się odnieść? Pole z tą wartością jest takie, jakby tam nie można było wprowadzić danych. A jednak można. Przydałaby się informacja przy tym, żeby podać ilość dysków w teście. O dodawaniu wyników też już nie wspominam. Poczekamy, zobaczymy co wyjdzie z moich. Na razie widzę jeden.

Pozdrawiam.
Co prawda w całym formularzu jest taki styl, jeżeli chodzi o wpisywanie danych, ale może faktycznie wygląda to trochę jak "tylko do odczytu" i zmienimy to.

Cytat:
Napisany przez marko22 Podgląd Wiadomości
Sorry, że post pod postem, ale nie widzę tu jakoś edycji. Jednak nie działa dobrze dodawanie wyników. Brakuje mi HDTune, a dodawałem dwa razy. Ale ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz - a mianowicie interpretacja wyników przez ten Wasz OCR. Proszę spojrzeć na te dane - http://dyski.cdrinfo.pl/benchmark/Se...330AS/186.html
W żaden sposób dane w rubrykach nie zgadzają się z tymi na screenach
Na początku nie przewidywaliśmy dodawania wyników z RAID. Dopiero po jakimś czasie dodaliśmy taką możliwość, ale z pewnych przyczyn obrazki się nadpisywały. Zostało to poprawione, ale mogą znaleźć się wyniki w bazie (np ten z linka wyżej), że wyniki są poprawne, ale jest do nich zły screen. Akurat ten wyżej zostanie poprawiony, bo to robiła osoba zajmująca się u nas testami dysków

Zdaję sobie sprawę, że ten system jest jeszcze daleki od doskonałości, ale w miarę możliwości, głównie czasowych, staramy się go ulepszać. Twój wynik z HDTune również się dodał, mimo że chwilowo się nie wyświetla.

Dzięki za uwagi

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post