Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.06.2009, 18:51   #206
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Keenzo Podgląd Wiadomości
Witam

Mam problem z Pioneer 216D (firmware 1.09). Sterowniki ASPI, tryb DMA itd. wszystko jest OK, a nagrywarka nie chcę nagrywać płyt CD. Przy starcie nagrywania od razu przerywa nagrywanie. Co dziwne ? bez problemu nagrywa płyty pod winXP, a pod nero nie chce.

Proszę o pomoc. Chciałbym korzystać z nero.
Dziękuje
Zapodaj screena z komunikatem.

Cytat:
Napisany przez Archi155 Podgląd Wiadomości
Kupiłem nagrywarke pod SATA Pioneer 216D.
Próbowałem coś nagrać na płyte DVD-R (próbowałem na Verbatimy i na TDK). Nero nie wykrywa mi nagrywarki... Więc próbuje IMGBURN jak nagrywam z max prędkością to wyskakuje mi takie coś:
http://i44.tinypic.com/9q92rc.jpg

Gry nagrywałem z prędkością 2,4x to na dole w dzienniku wyskakiwały mi żółte trójkąty i coś było coś takiego:
"Filed to Write Sectors 352=383 - Reason: Unknown (ASC: 0xA8, ASCQ: 0x03)
W 13:51:28 Retrying (1 of 20)..."
Kończył się zapis niby powodzeniem ale było źle nagrane.

Dlaczego w tym programie mam napisane PIONEER DVD-RW DVR-216D 1.09 (ATA), chociaż nagrywarka jest podpięta pod SATA...
Dodam że płyte CD nagrałem IMGBURNem i nagrał bez błędów
jaka płyta główna? system?, czy są wymagane do płyty jakieś sterowniki sata?i która wersja nero?
- Deckard - jest online   Odpowiedz cytując ten post